Wie zijn wij?
Schilders- en wandafwerkingsbedrijf Robert Peterschlingmann, gevestigd te Huizen, is een allround schilders- en wandafwerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in:

· Schilderwerk (binnen en buiten)
· Behangwerk en moderne wandafwerking
· Kleuradvies
· Glaswerken

Ons bedrijf is al meer dan 5 jaar een goede bekende het Gooi. Maar ook daarbuiten weten steeds meer particulieren en bedrijven ons te vinden.
Het uitgangspunt van ons bedrijf is dat wij kwalitatief hoogstaand werk afleveren voor een concurrerende prijs. Mede door onze goede prijs-kwaliteit verhouding, zijn wij in staat om een vaste relatie met onze klanten op te bouwen. En die klantenkring ook steeds verder uit te breiden.

De laatste jaren maken mensen steeds duidelijker een keuze voor vakwerk. Voor duurzame, degelijke materialen die op vakkundige wijze verwerkt worden. Daarom is het van belang dat u een professioneel schildersbedrijf inschakelt. Op deze website wordt u precies verteld hoe en in welk opzicht Robert Peterschlingmann iets voor u kan betekenen. Als uw vraag op deze of één van de andere pagina's niet is beantwoord, neem dan contact met ons op. Ook voor een geheel vrijblijvende offerte.